bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s O. Widzę, że ten co kończy wojny w 24h właśnie rozpętał kolejną... Cytuj
karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Godzinę temu, bjar_1 napisał: O. Widzę, że ten co kończy wojny w 24h właśnie rozpętał kolejną... Złamał przy tym szereg praw międzynarodowych. Przy ataku na Irak USA miały dość legitną podkładkę (choć podstawą były fałszywe i preparowane dowody, za które nikt, nigdy nie odpowiedział i nie odpowie) w postaci zgody ONZ. Trump dał przykład i kopa do działania(choć sam się wzorował na koledze wołodji) innym chorym z ambicji i nienawiści "wyzwolicielom". Będzie miał na sumieniu* wiele innych konfliktów, jeżeli nie globalną wojnę. *metafora - w całej działalności nie stwierdzono. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 40 minut temu, bjar_1 napisał: A pokojowy Nobel będzie? Wszystko na dobrej drodze. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Na medalu grawer - "USA. Silni wobec słabych. Słabi wobec silnych" 1 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Całość tu, a poniżej wyjątki. W drodze na szczyt NATO w Hadze obecni na pokładzie Air Force One reporterzy pytali Donalda Trumpa, czy nadal deklaruje zobowiązanie wobec Artykułu 5 Traktatu Północnoatlantyckiego. - „To zależy od definicji. Istnieje wiele definicji artykułu 5. Wiesz o tym, prawda? Ale jestem zobowiązany być ich przyjacielem. Jestem zobowiązany, by ratować życie, jestem oddany życiu i bezpieczeństwu. I podam wam dokładną definicję, kiedy tam dotrę. Nie chce tego robić na tylnym siedzeniu samolotu” - powiedział Trump. ____________________________________ trump powinien skonsultować odpowiedź na temat Artykułu 5 i jego definicji najlepiej z przemysłem gumowym. Oni najlepiej mu doradzą, jak traktować Artykuł 5 jeszcze bardziej, jak z gumy niż dotychczas. Cytuj
bjar_1 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu https://portalmilitarny.pl/wiadomosci/kontrowersje-wokol-skutecznosci-operacji-midnight-hammer/?fbclid=IwY2xjawLH9iBleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBybEdjVExIcEhkTlFOcEdsAR6Y_IzUuolCq9_5uLsrSebJrO-VaSzU-tAZ0H9ndEmA5Sg75ZBs2-fBZHk_Ug_aem_yj5k5i_EPZLPQvYs0Q-U5Q Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu No to forumowicze z tego wątku mają przerąbane. Nagły komunikat ambasady USA w Polsce. „Ze skutkiem natychmiastowym” trump wydał rozkaz walki taki sam, jak walki z Uniwersytetem Harvarda ale też szerzej z amerykańskimi środowiskami akademickimi. Cytuj
bjar_1 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Hahaha, DEBILE. Rozumiem, że rząd USA nie ma możliwości, żeby podglądać konta użytkowników na muskowych czy cukerbergowych portalach i musi łaskawie prosić użytkowników o ujawnienie się? Cytuj
karpik Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, bjar_1 napisał: Hahaha, DEBILE. Rozumiem, że rząd USA nie ma możliwości, żeby podglądać konta użytkowników na muskowych czy cukerbergowych portalach i musi łaskawie prosić użytkowników o ujawnienie się? Powody też są ważne dla bezpieczeństwa juesej. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Kto się wybiera do USA ten - żeby być tam wpuszczonym - musi robić łubu dubu łubu dubu i nabijać swoje konta społecznościowe odpowiednim contentem. I to nie jest dowcip, jak już wiadomo od wczoraj, mimo że nawet przy wjeździe do Korei Północnej tak nie ma. Cytuj
Cronos Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Szpecem od "socjali" nie jestem, ale można mieć konto publiczne, a wybrane rzeczy jako prywatne, i z zewnątrz konto jest jako publiczne?... chyba. A ten Norweg to zrobił DJowi świetną reklamę :) Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Cronos napisał: Szpecem od "socjali" Nie, żebym się za Wielką Wodę wybierał, ale dla mnie to bez znaczenia- wystarczającym nieporozumieniem jest sam wymóg i oczekiwanie, że podasz wszystkie swoje prywatne informacje na tacy. Rozumiem, że moment w historii słaby i administracja DT chce (?) walczyć z terroryzmem i podobnymi, ale Orwell się kłania i turla ze śmiechu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi